Árak – Leírás

További információért kattintson az egyes fajták nevére!

Személyre szabott regeneráló masszázs:

Javasolt ízületi és mozgásszervi problémákkal küzdőknek , izommerevség oldására, tartáshibák korrigálására, reumás betegségben szenvedőknek. Balesetek, sérülések utáni rehabilitáció esetén.

A kezelés többféle masszázs technika kombinációja , melynek eredményeként csökken a feszültség a kötőszövetben, izom pólyában, inakban, így az izmok rugalmassága is növekszik, és a test öngyógyító működését elősegítve, helyreáll a normál működés.

ízületi mobilizációval növelhetjük az ízületek mozgástartományát, ezáltal több éve fennálló mozgásszervi problémáknál is jelentős javulás érhető el.

60 perc 10.500 Ft
90 perc 14.500 Ft

Frissítő svéd masszázs:

Bárki igénybe veheti a mozgékonyság növelésére, izmok fellazítására, izomduzzanatok enyhítésére, fájdalomcsillapításra, valamint a sérülések gyógyulása utáni rehabilitációnál. Fokozza a teljesítményt és nyugtatólag hat az izmokra. A testmozgás előtti masszázs csúcsformában tartja az izmok rugalmasságát, csökkenti a merevséget és növeli a terhelhetőséget. A testedzés után feloldja az izomfeszülést, és a tejsav eltávolításával megkímél az izomláztól. Javasolt kevés mozgású, egészséges emberek számára. Bizonyos mértékig pótolja az aktív mozgást. Lényege a test összes izmára kiterjedő, erőteljes, frissítő masszázs.
30 perc 6.000 Ft
45 perc 8.000 Ft
60 perc 10.000 Ft
90 perc 14.000 Ft

Illóolajos antistressz masszázs:

Segíti a mindennapos stressz okozta problémák feloldását, testi és lelki ellazulást nyújt.
60 perc 11.000 Ft
90 perc 15.000 Ft

Mélyszöveti masszázs / triggerpoint terápia:

Ez egy olyan specifikus masszázs, ahol a masszőr azokra a pontokra koncentrál a testen, ahonnan a fájdalom valóban ered. Ezek a triggerpontok az izomszövetben található feszültség csomók, és az általuk okozott fájdalom általában kisugárzó fájdalomként jelenik meg egy másik testrészen.

A görcsös csomók kilazítása, a triggerpontok lassú , fokozatos nyomásával majd oldásával érhető el, az inak, szövetek legmélyebb rétegeire összpontosítva. A mozdulatok lassabbak és mélyebbek mint a svédmasszázsnál.

30 perc 7.500 Ft
60 perc 10.500 Ft
90 perc 14.500 Ft

Holistic Pulsing:

Gyengéd ritmikus ringatás, ami fizikailag és érzelmileg mélyen ellazít, és beindul a test regenerációja. Testünk megközelítőleg 80%-ban vízből áll , és a ringatás hullámokat generál , ami a test legmélyebb rétegeire is hatással van.

Az enyhe ringató, nyújtó mozdulatok javítják a folyadék és energiaáramlást, felszabadítja a sérülésből, traumából , stresszből eredő feszültségeket vagy elzáródásokat.

A sebek és szövetek helyreállítása fokozódik, mivel a vér- és nyirokkeringés finoman stimulálódik. Megszűnik a krónikus izomfeszülés.
A hangsúly, a belső gyógyító rendszerek támogatásán van.

60 perc 12.000 Ft

Nyirok masszázs:

Más néven, kézi nyirokfolyadék elvezetés.
Egy gyengéd masszázs forma, lassú, ritmikus körkörös mozdulatsorokból áll.

Normális esetben, a nyirokrendszer összegyűjti a nyirokfolyadékot a nyirokerek és nyirokcsomók hálózatán keresztül. Ha valami megzavarja a nyirokáramlás folyamatát, a folyadék felgyülemlik a szövetekben, és néha fájdalmas duzzanatok keletkeznek.

Ezzel a gyengéd technikával elősegítjük, hogy a nyirokfolyadék a szövetekből a nyirokcsomókon keresztül kijusson a testből.

Rendszeres alkalmazása megszünteti a nyirokpangást, serkenti a salakanyagok elszállítását, erősíti az immunrendszer működését, ezáltal a sejtek és szövetek regenerálódását.

60 perc 10.000 Ft
90 perc 14.000 Ft

Gyógynövényes lábmasszázs:

Speciális gyógynövénykrémmel történik a lábfej, vádli és a térd térd átmasszírozása. Felpezsdíti a láb vérkeringését, ami – mint tudjuk számos betegség megelőzésében segíthet. Nagyon ajánlott azoknak, akik ülőmunkát végeznek, illetve bárkinek, aki szeretné egy kicsit kényeztetni a lábait.
45 perc 7.500 Ft

Frissitő talpmasszázs:

A reflexológusok szerint betegség akkor lép fel, ha a szervezet energiacsatornái elzáródnak. Az ilyen energiablokádokat oldja többek között a talpmasszázs. A talp rendkívül gazdag idegellátással rendelkezik. Több mint 70000 idegvégződés található rajta, így különösen alkalmas arra, hogy rajta keresztül a szervezet egészét kezeljék. A két talpon az egész test tükörképe megtalálható. A jobb láb a jobb oldali szerveknek, a bal láb a bal oldali szerveknek felel meg.

A különböző szervek lejeleznek a talpra, és a talpon keresztül kezelhetőek. A reflexológus a megfelelő zónapontok masszírozásával növeli a hozzá rendelt szerv vérbőségét, javítja az anyagcseréjét, a nyirokkeringését és ezáltal mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit. A kezelés után a fájdalmak csökkennek, az alvás nyugodtabbá válik, a vizelet és a széklet ideiglenesen sötétebb lehet a talpmasszázs méregtelenítő hatása miatt. A gyulladások átmenetileg felerősödhetnek, mielőtt megszűnnének. Az izzadás fokozódhat, de ez is csak egy átmeneti hatás, szintén méregtelenítő funkciója van. A talpmasszázs természetes gyógyító terápia, ma már az orvoslásban is elfogadott (kiegészítő) gyógymód.
A természetes gyógymódok célja, hogy támogassák, erősítsék a szervezet saját gyógyító erőit.

30 perc 5.500 Ft
50 perc 7.000 Ft

Thai jóga masszázs:

Sok mindenben különbözik a hagyományos masszázsoktól. Az energiavonalak mentén szisztematikusan dolgozik, enyhe passzív nyújtásokat végezve.

Masszázs asztal helyett, egy padlóra helyezett matracon történik, a kliens pedig teljesen felöltözött állapotban van jelen. Semmiféle olaj, vagy krém nem kerül felhasználásra. Valójában egy passzív jóga. A különböző testrészek sajátos kimozgatásával, a masszőr valamennyi ízületet, izomcsoportot átdolgoz.

Stimulálja a szerveket, javítja a rugalmasságot, feloldja a stresszt, beindítja az energia áramlást és elősegíti a test harmonikus működését.

60 perc 12.000 Ft
90 perc 15.000 Ft

Cellulitis kezelés /60perc/:

speciális krémmel és fogásokkal távolítjuk el a kötőszövetben felhalmozódott salakanyagokat, ami a jellegzetes barázdákat okozza. A krém hatásának fokozására, a masszírozást testtekercselés követi, ami hatékonyabbá teszi a zsírsejtek lebontását. A megfelelő eredmény elérése érdekében javasolt 8-10 alkalommal megismételni a kezelést, és rendszeres mozgással szinten tartani az elért hatást.
1 alkalom 10.500 Ft
5 alkalom 45.000 Ft
10 alkalom 79.000 Ft
60 perc 9.000 Ft
90 perc 13.000 Ft

Támogató-, stresszoldó beszélgetés a One Brain kineziológiai módszer segítségével:

Segítek szembenézni önmagaddal, a félelmeiddel. Segítek felderíteni és elengedni azokat a traumatikus élményeket, melyek elfojtva maradtak a tudatalattiban, és negatív hatással vannak az életedre.

Ne törődj bele, ha a jelen pillanatban úgy érzed, hogy a jelen élethelyzeted nem megfelelő számodra, vagy kilátástalannak látsz mindent.

Ha hajlandó vagy foglalkozni önmagaddal, és ha kell akár változtatni is, akkor kísérlek az önmagaddal való munkában .

60 perc 9.000 Ft
90 perc 13.000 Ft

Az árak forintban értendők .

Lemondási feltételek:
24 órán belüli lemondás esetén az ár fele fizetendő.
Amennyiben a lefoglalt időpontra nem jön el, és ezt nem is jelzi felém , úgy a következő foglalását csak úgy tudom elfogadni, ha előtte a kihagyott alkalmat megtéríti . Ellenkező esetben nem áll módomban új időpontot adni.