Árak – Leírás

További információért kattintson az egyes fajták nevére!

ízületi mobilizációs és gerinckorrekciós masszázs:

Javasolt ízületi és mozgásszervi problémákkal küzdőknek, izommerevség oldására, tartáshibák korrigálására, reumás betegségben szenvedőknek.

45 perc 5.000 Ft

frissítő masszázs:

Bárki igénybe veheti a mozgékonyság növelésére, izmok fellazítására, izomduzzanatok enyhítésére, fájdalomcsillapításra, valamint a sérülések gyógyulása utáni rehabilitációnál. Fokozza a teljesítményt és nyugtatólag hat az izmokra. A testmozgás előtti masszázs csúcsformában tartja az izmok rugalmasságát, csökkenti a merevséget és növeli a terhelhetőséget. A testedzés után feloldja az izomfeszülést, és a tejsav eltávolításával megkímél az izomláztól. Javasolt kevés mozgású, egészséges emberek számára. Bizonyos mértékig pótolja az aktív mozgást. Lényege a test összes izmára kiterjedő, erőteljes, frissítő masszázs.
30 perc 3.700 Ft
50 perc 5.500 Ft

meleg olajos aromás relaxáló masszázs:

Segíti a mindennapos stressz okozta problémák feloldását, testi és lelki ellazulást nyújt.
60 perc 6.500 Ft
90 perc 8.500 Ft

lazító fejmasszázs:

Ennél a masszázsnál a fejbőr átmasszírozása közben ellazulhatunk, így a lelkünk is felfrissül.
30 perc 2.500 Ft

fiatalító arcmasszázs:

Az arc, váll, nyak, dekoltázs masszírozása közben csökken a feszültség, és az egész test megnyugszik. Az arc izmai rugalmasabbá válnak, a nyirokrendszer kitisztul, és a ráncok kisimulnak.
20 perc 2.000 Ft

gyógynövényes lábmasszázs:

Speciális gyógynövénykrémmel történik a lábfej, vádli és a térd térd átmasszírozása. Felpezsdíti a láb vérkeringését, ami – mint tudjuk számos betegség megelőzésében segíthet. Nagyon ajánlott azoknak, akik ülőmunkát végeznek, illetve bárkinek, aki szeretné egy kicsit kényeztetni a lábait.
30 perc 3.200 Ft
50 perc 5.000 Ft

mézmasszázs:

A méz gyógyító erejét hasznosító ősi módszer a szervezet tisztítására. Ez a módszer a tibeti-kínai orvoslásban és az orosz népi gyógymódok között egyaránt ismert, és nem csak különféle betegségek gyógyítására szolgál, hanem ideális módszer a teljesítmény és az általános jólét fokozására is. A mézmasszázs reflektorikus úton fejti ki hatását, és előnyös tulajdonságait a méznek köszönheti. A hagyományos kínai orvoslás szerint az egészség feltétele az életenergia, a csi akadálytalan áramlása a testben. Ha ez az áramlás valahol blokkolódik, akkor ez betegségek kialakulásához vezet. Ezen a felismerésen alapul a méz alkalmazása is, mert képes szabályozni a test energiaáramlását, és visszaállítani egészséges egyensúlyát. A módszer hatékony a gerincbántalmak, ferde hát, nyakszirtfájdalmak, reumatikus panaszok, neuralgiák, izületi problémák, migrén, vérnyomási rendellenességek, depresszió és potenciazavarok esetén.
30 perc 3.800 Ft

talpmasszázs:

A reflexológusok szerint betegség akkor lép fel, ha a szervezet energiacsatornái elzáródnak. Az ilyen energiablokádokat oldja többek között a talpmasszázs. A talp rendkívül gazdag idegellátással rendelkezik. Több mint 70000 idegvégződés található rajta, így különösen alkalmas arra, hogy rajta keresztül a szervezet egészét kezeljék. A két talpon az egész test tükörképe megtalálható. A jobb láb a jobb oldali szerveknek, a bal láb a bal oldali szerveknek felel meg.

A különböző szervek lejeleznek a talpra, és a talpon keresztül kezelhetőek. A reflexológus a megfelelő zónapontok masszírozásával növeli a hozzá rendelt szerv vérbőségét, javítja az anyagcseréjét, a nyirokkeringését és ezáltal mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit. A kezelés után a fájdalmak csökkennek, az alvás nyugodtabbá válik, a vizelet és a széklet ideiglenesen sötétebb lehet a talpmasszázs méregtelenítő hatása miatt. A gyulladások átmenetileg felerősödhetnek, mielőtt megszűnnének. Az izzadás fokozódhat, de ez is csak egy átmeneti hatás, szintén méregtelenítő funkciója van. A talpmasszázs természetes gyógyító terápia, ma már az orvoslásban is elfogadott (kiegészítő) gyógymód.
A természetes gyógymódok célja, hogy támogassák, erősítsék a szervezet saját gyógyító erőit.

30 perc 3.000 Ft
50 perc 4.500 Ft

cellulitis kezelés:

speciális krémmel és fogásokkal távolítjuk el a kötőszövetben felhalmozódott salakanyagokat, ami a jellegzetes barázdákat okozza. A krém hatásának fokozására, a masszírozást testtekercselés követi, ami hatékonyabbá teszi a zsírsejtek lebontását. A megfelelő eredmény elérése érdekében javasolt 8-10 alkalommal megismételni a kezelést, és rendszeres mozgással szinten tartani az elért hatást.
1 alkalom 5.500 Ft
5 alkalom 23.900 Ft
10 alkalom 43.900 Ft

csokoládémasszázs:

A csokoládémasszázskrém a bőr számára értékes vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Bőrpuhító, revitalizáló, öregedéskésleltető hatású. Segíti a test és a lélek harmonikus feltöltődését, igazi antidepresszáns.
60 perc 7.500 Ft